mandag 28. februar 2011

Bestillingskort

Har fått bestilling på to kort av en kollega av meg. Et bryllupskort og et sko-kort til en konfirmasjon som måtte være blått. Takk til min Scrappeguru Camilla som lærte meg å lage begge kortene, hehe.  



søndag 27. februar 2011

Skissedilla #100!

H

Hei igjen!
Etter å ha kjempet hardt mot blogspot, er jeg nå klar for å legge inn et par bidrag til skissedilla #100! Har laget to bidrag denne uken.

Denne LOen er laget ut fra skisse #19. Har brent kantene på det brune mønstrete arket, noe som ikke gikk særlig bra. Det resulterte i at brannalarmen gikk to ganger, og min helt egne askesky.. Var egentlig relativt fornøyd med denne helt til jeg ødela den med å bruke lilla glimmermist og sommerfugler..


Denne er laget til skisse #14. Bildet er fra da jeg og en venninne var på Bryan Adamskonsert for et par år sida. 

tirsdag 15. februar 2011

LO

Hei :-)
Her er en LO jeg laget med utgangspunkt i skisse #99 hos http://www.skissedilla.blogspot.com/. Her er altså mitt konkurransebidrag! Hehe, det er tydelig at jeg er nybegynner i forhold til de fastastiske LOene jeg stadig vekk ser at folk har sendt inn der, men det er gøy å bare være med da :) Har scrappet et par gamle bilder fra da jeg gikk på videregående, og vi tok bilder i studio til ungdomsbedriften vår. Da jeg er syk og ikke har mulighet til å gjøre noe annet enn å scrappe (hehe), har jeg brukt opp veldig mye av både stæsjet og arkene mine, så jeg gikk løs på resteskuffa og lekte meg med spellbinderen. Desverre har jeg glemt igjen speilrefleksen min på Finnsnes, så jeg måtte bruke et forferdelig kamera som virkelig stjal mye av fargene på LOen.