fredag 20. mai 2011

skissedilla #112!

Hei igjen!
Kjempelenge siden jeg har scrappet LOer nå, men siden jeg var flink pike og faktisk knipset noen bilder på 17. Mai hadde jeg jo for engangsskyld noen bilder å scrappe også! Dette er en LO med kjæresten og søskenbarnet hans, som har en intern greie om å stille seg opp på alle bilder i likhet med en eller annen fra "How I met your mother"... Det var et par ansikt som så rart på de når jeg tok bildet for å si det sånn!:-) Dette er i allefall mitt bidrag til Skissedilla #112!

Ser at fargene ble litt rare på bildene (jeg er forferdelig dårlig på redigering, huff!), men stempelputa har faktisk eksakt lik farge som glimmermisten.



onsdag 4. mai 2011

Konfirmasjonsbok

Etter at jeg gav en av disse bok-eskekortene til min bestefars 75årsdag fikk jeg plutselig en del bestillinger på slike fra familie som så den i selskapet.. Hehe! Nå har jeg gjort en av de ferdige, og ble egentlig veldig fornøyd med resultatet :) Jeg sleit en del med å få disse "arkene" pene tidligere, men etter at jeg har latt de ligge med papirklyper på hvert hjørne under og etter tørketid ble de mye bedre! Håper både giver og mottaker blir fornøyde :-)