søndag 17. juli 2011

Skissedilla #120! (part two)

Fikk endelig feriebildene mine, så har litt scrappedilla for tida :-) Her er bidrag nr 2 til skisse #120 hos skissedilla.


Skissedilla #120!

Mitt bidrag til skissedilla #120 :-)


fredag 8. juli 2011

Skissedilla #119 (part two)

Hei!
Har laget enda et bidrag til skissedilla #119. Er så lenge siden jeg har scrappet siden jeg har vært på ferie, så jeg har bare bodd i scrappeveska de siste dagene :-)

Vi har fått inn noen nye Glimmermister i butikken, og jeg måtte selvfølgelig bare ha et par.. kremt. Jeg forelsket meg i fargen "Haunted Shadow" som er en lilla med gullskimmer. Jeg bestemte meg for å forsøke å bare holde meg til denne fargen på LOen, og fargen på "splattene", sommerfuglene og stickersene er dermed den samme. Morsomt å prøve å holde seg innenfor en slik "fargeramme", og ble ganske fornøyd med resultatet.




tirsdag 5. juli 2011

skissedilla #119!

Jeg er i full krig med blogspot, hotmail, og hele hurven som kriger mot meg for at jeg ikke skal få logget inn her.. hrmf! Har (desverre) kommet hjem fra ferie, men nå har jeg i allefall mange bilder å scrappe (når de kommer i posten... Ble så ivrig, så måtte printe ut et, og kvaliteten ble... veldig dårlig, men jeg har bare festet bildet med glue dots på LOen, så det blir byttet ut når det samme bildet kommer med bedre kvalitet i posten.)

Hmm, bildet ble litt uklart.. æsj! Har brukt mest ting fra ferien, som håndvifte, mynter og flybilett :-)